FUTURE-PROOFING YOUR BUILDING

Any questions? Call us!

Paints

for indoor and outdoor

Painting for WALLS AND CEILINGS

Discover our exceptional range of protective paints.

Wall Paint

WALL PAINT zijn kwalitatieve, watergedragen en reinigbare acrylaatverven voor droge binnenmuren. Deze zijn zowel beschikbaar in primer als in afwerkingslaag, in het mat en in het zijdeglans, in het wit en in meer dan 30.000 tinten. Deze worden ook in zelf in te kleuren basissen aangeboden.

Toepassingsgebieden:

BINNEN:  Pleisterwerk, gipsplaten, beton, vezelplaten, nonferrometalen, hout, harde PVC, … muren en plafonds ook in badkamers en keukens.

 

Wall Paint PROJECT

WALL PAINT PROJECT is een één-pot-systeem ontwikkeld voor grote nieuwbouw- en renovatieprojecten met hoog economisch rendement. Deze is op acrylaatbasis voor binnenmuren en plafonds. Beschikbaar in mat of licht zijdeglans, in het wit en in bepaalde lichte tinten.

Toepassingsgebieden:

BINNEN:  Baksteen, pleisterwerk, gipsplaten, beton, vezelplaten, non-ferrometalen, hout, harde PVC, … muren en plafonds.

Ondernemers die graag verf willen bestellen kunnen ons telefonisch of via mail contacteren. Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor u op!

Colours are available on request. Please contact us and we will be happy to assist you.

After you have placed an order, we will contact you to discuss all delivery details with you.

After you have placed an order with us, we will contact you to discuss the further payment details with you.

Mission: Inspiring architects and craftsmen from the industry all over the world to create and renovate future-proof buildings with innovative and sustainable surface technology.

Vision: Taking the lead in inspiring sustainable surface technology for the architectural world and the construction industry.

Legal
Follow us

Follow all the news on our Social Media Pages

powered-by-c-innovation