FUTURE-PROOFING YOUR BUILDING

Heeft u vragen? Bel ons!

Verven

voor binnen en buiten

Verven voor MUREN EN PLAFONDS

Ontdek ons uitzonderlijk gamma aan beschermende verven

Wall Paint

WALL PAINT zijn kwalitatieve, watergedragen en reinigbare acrylaatverven voor droge binnenmuren. Deze zijn zowel beschikbaar in primer als in afwerkingslaag, in het mat en in het zijdeglans, in het wit en in meer dan 30.000 tinten. Deze worden ook in zelf in te kleuren basissen aangeboden.

Toepassingsgebieden:

BINNEN:  Pleisterwerk, gipsplaten, beton, vezelplaten, nonferrometalen, hout, harde PVC, … muren en plafonds ook in badkamers en keukens.

 

Wall Paint PROJECT

WALL PAINT PROJECT is een één-pot-systeem ontwikkeld voor grote nieuwbouw- en renovatieprojecten met hoog economisch rendement. Deze is op acrylaatbasis voor binnenmuren en plafonds. Beschikbaar in mat of licht zijdeglans, in het wit en in bepaalde lichte tinten.

Toepassingsgebieden:

BINNEN:  Baksteen, pleisterwerk, gipsplaten, beton, vezelplaten, non-ferrometalen, hout, harde PVC, … muren en plafonds.

Ondernemers die graag verf willen bestellen kunnen ons telefonisch of via mail contacteren. Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor u op!

Kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst nemen wij contact met u op om alle leveringsdetails met u te bespreken.

Nadat u een bestelling bij ons heeft geplaatst nemen wij contact met u op om de verdere betalingsdetails met u te bespreken.

Missie: Architecten en ambachtslui uit de industrie over de hele wereld inspireren bij het creëren en renoveren van toekomstbestendige gebouwen met innovatieve en duurzame oppervlaktetechnologie.

Visie: Leiding nemen in inspirerende duurzame oppervlaktetechnologie voor de architecturale wereld en de bouwindustrie.

Legal
Volg Ons

Volg alle nieuwigheden op onze Sociale Media Pagina’s

powered-by-c-innovation